Scroll Top

Machineonderhoud door Alers

Machineonderhoud

Om het maximale uit een productielijn te halen is regelmatig onderhoud nodig. Je bent op zoek naar een partij die jouw productieproces begrijpt, meedenkt, mee-ontwikkelt en storingen zo snel mogelijk oplost.

Alers helpt met name kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. We onderhouden hun machineparken en verhelpen storen op de meeste efficiënte manier. Zowel werktuigbouwkundig en hydraulisch als elektrotechnisch.

Hoe dan? Door een groot team goed opgeleide specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van doseren, wegen, malen, mengen en persen. Uiterste precisie en extreme service zorgen voor ervoor dat jouw installatie een goed geoliede machine is en blijft. Wordt geregeld!

Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk de projecten voor het hele verhaal!

Expertise van Alers

Wij zijn Alers. Flexibele vakmensen die graag professioneel sleutelen aan machines. We werken met professionele apparatuur zoals de fixturlaser voor asuitlijningen, want bijna 50% van alle machine-uitval komt door verkeerde uitlijning. Dit doen we vooral bij kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland.

  • Een probleemloos draaiend machinepark en minimale uitvaltijd
  • Lagere productie- en energiekosten
  • Minder stilstand
  • Verhoging van de capaciteit
0
+

20+ jaar machinebouw en onderhoud

0
%

15% gemiddelde verhoging van capaciteit

0
%

20% gemiddelde verlaging van uitvaltijden

Gerealiseerde machineonderhoudsprojecten

Genoeg over wat we doen. Wij laten je graag zien hoe én bij wie we zorgen voor minimale uitvaltijden, minder stilstand en meer capaciteit van machineparken.

De wereld van productielijnen en daarbinnen van ‘niets iets maken’ boeit ons!
Kop koffie?
Het Laar 15, 6733 BZ Wekerom
info@alersbv.nl