Scroll Top

Machineonderhoud papierfabriek DS Smith – De Hoop

Alers Machinebouw Machineonderhoud Productielijnen DS Smith

De klant

DS Smith is een toonaangevende wereldwijde producent van duurzame, gegolfde karton materiaal en speciaal papier. Papierfabriek De Hoop werd opgericht in 1657 en is onderdeel van DS Smith. Momenteel produceert het bedrijf producten uit de kartonindustrie van 100% gerecycleerde vezels, met een totale capaciteit van 360.000 ton per jaar. De Hoop streeft naar een duurzame en milieuverantwoorde productiesite in het hart van de gemeente Eerbeek.

De vraag

Onderhoud van het machinepark van een papierfabriek vergt een goede tijdsplanning. Wanneer er een storing optreedt of onderhoud staat gepland, dan moet er veel capaciteit beschikbaar zijn op een specifiek moment. Een machinepark moet zo snel mogelijk weer draaiend zijn waarbij in het geval van De Hoop ook de vraag er lag om samen te werken met een betrouwbare partij die niet alleen voor de klant werkt maar juist meewerkt, meedenkt en transparant is over wat zij doen.

De oplossing!

Wij hebben antwoord gegeven op het vraagstuk van deze klant door bij start van het project goed mee te denken, snel te acteren bij storingen en betrouwbaar werk te leveren. Doordat we beschikken over engineers met veel expertise,  brachten we de uitvaltijden naar beneden en de productietijd omhoog. Door mee te denken over oplossingen en goed te overleggen over de werkzaamheden geven wij een antwoord op het capaciteitsvraagstuk. Hierdoor heeft De Hoop een goed draaiend machinepark waarbij de onderhoud en het oplossen van storingen aan ons kan worden overgelaten.

De wereld van productielijnen en daarbinnen van ‘niets iets maken’ boeit ons!
Kop koffie?
Het Laar 15, 6733 BZ Wekerom