Scroll Top

Machineonderhoud papierfabriek Smurfit Kappa Parenco

Alers Machinebouw Machineonderhoud Productielijnen Smurfit-Kappa

De klant

Parenco is onderdeel van Smurfit Kappa Group plc, een van ’s werelds grootste geïntegreerde fabrikanten van op papier gebaseerde verpakkingsproducten. Smurfit Kappa Parenco is een papierproducent, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. De afgelopen decennia is er veel veranderd in het proces van papier maken, maar één kenmerk bleef door al die tijd heen constant: de onbetwiste kwaliteit van het papier.

De vraag

In de praktijk bleek dat Parenco niet beschikte over voldoende technische mensen om storingen op te vangen. Er was behoefte aan meer spreiding in toegang tot vakkundige engineers om zo beter te kunnen inspelen op onverwachte gebeurtenissen in het machinepark.

De oplossing!

Samen met Parenco werken wij aan storingen en onderhoud van het machinepark. Doordat wij ’s nachts beschikbaar zijn, bieden we extreme service en voldoen wij aan de vraag van Parenco om uitvaltijden zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast zetten wij met onze unieke aanpak specialistische apparatuur in om de koppelingen van motoren uit te lijnen. Hierdoor ontstaat er minder slijtage, worden de uitvaltijden teruggebracht en is er minder kans op storing binnen de papierfabriek.

De wereld van productielijnen en daarbinnen van ‘niets iets maken’ boeit ons!
Kop koffie?
Het Laar 15, 6733 BZ Wekerom