Scroll Top

Machinebouw door Alers

Machinebouw

Jouw productielijn uitbreiden of optimaliseren? Heb je met verschillende techneuten gekeken naar de mogelijkheden, maar de oplossing nog niet gevonden? Juist door het uitbreiden en verbeteren van bestaande installaties kunnen fabrieken het verschil maken in hun branche.

Mogelijk weet je wat er moet worden gedaan, maar ontbreekt het aan de uitvoering. En je zoekt een partij die denkt in mogelijkheden om jouw fabriek verder te helpen naar de volgende fase.

Alers helpt met name kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. Pragmatisch gaan wij met jou aan de slag. Van ontwerp tot de flexibele uitvoering. Samen kruipen we door het hele proces en komen tot de oplossing die jij voor ogen hebt. Van reparatie tot het helemaal op- of ombouwen van jouw machinepark.

Hoe dan? Met jarenlange ervaring, uiterste precisie en extreme service zorgen wij ervoor dat jouw installatie een goed geoliede machine is en blijft. Wordt geregeld!

Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk de projecten voor het hele verhaal!

Expertise van Alers

Wij zijn Alers. Flexibele vakmensen die graag professioneel sleutelen aan machines. We werken met professionele apparatuur zoals de fixturlaser voor asuitlijningen, want bijna 50% van alle machine-uitval komt door verkeerde uitlijning. Dit doen we vooral bij kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland.

  • Een probleemloos draaiend machinepark en minimale uitvaltijd
  • Lagere productie- en energiekosten
  • Minder stilstand
  • Verhoging van de capaciteit
0
+

20+ jaar machinebouw en onderhoud

0
%

15% gemiddelde verhoging van capaciteit

0
%

20% gemiddelde verlaging van uitvaltijden

Gerealiseerde machinebouwprojecten

Genoeg over wat we doen. Wij laten je graag zien hoe én bij wie we zorgen voor minimale uitvaltijden, minder stilstand en meer capaciteit van machineparken.

De wereld van productielijnen en daarbinnen van ‘niets iets maken’ boeit ons!
Kop koffie?
Het Laar 15, 6733 BZ Wekerom
info@alersbv.nl