Contact met Alers

Alers Machinebouw Machineonderhoud Productielijnen Maarten Alers

Maarten Alers
Eigenaar

Alers Machinebouw Machineonderhoud Productielijnen Gerdie Alers

Gerdie Alers
Administratie

Alers-Machinebouw-Machineonderhoud-Productielijnen-Christiaan_2

Christiaan Lameris
Bedrijfsleider

Alers Machinebouw Machineonderhoud Productielijnen Team 3

Met een stevige groep van 30 vakmensen bestaande uit personeel en kwaliteitspartners bedienen wij klanten op maat.

Wij staan voor u klaar!

Wil jij ook een probleemloos draaiend machinepark en minimale uitvaltijd? En daarbij lagere productie- en energiekosten, minder stilstand en verhoging van de capaciteit? Laten we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

ALERS GROEP

Alers Machinebouw en Onderhoud heeft met ingang van 1 mei 2019 de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International B.V. en WEMO-techniek overgenomen. Sindsdien is de Alers Groep ontstaan en de drie bedrijven opereren volledig zelfstandig in de markt.

Heemhorst is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor de droge stof en stortgoed verwerking. Het is één aanspreekpunt voor engineering, productie en onderhoud van fabrieken in de bulkindustrie. De historie van Heemhorst International BV gaat terug tot 1787. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.

WEMO-techniek ontwerpt en maakt al ruim 20 jaar monstername systemen en uiteenlopende maatwerk systemen in de proces industrie, gericht op kwaliteitsbewaking en -controle. Van diervoeder tot voeding en chemie, voor veevoeding, grondmonsters, mineralen, houtpellets, melkpoeder, koffiebonen, enzovoorts. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.

Team Heemhorst International

Team Heemhorst International

Het Laar 15
6733 BZ Wekerom
Nederland

Maandag t/m zaterdag
24 uur

Contactformulier

Wij zijn Alers. Flexibele vakmensen die graag professioneel sleutelen aan machines. Dit doen we vooral bij kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland.

  • Mentaliteit
  • Flexibel
  • Uitstraling
  • Extreme service
  • Korte lijnen

    Nog niet overtuigd?
    Bekijk onze afgeronde projecten!